............................................................................................................................
............................................................................................................................
مواد لازم :
|
بادمجان ها را روی آتش کبابی میکنیم تا پوست آن به راحتی کنده شود. بعد در خرد کن دستی یا برقی کاملا له میکنیم سپس سیر را پوست کرده و در سیر خرد کن ریخته یا رنده میکنیم.
گوجه فرنگی را جداگانه در خرد کن میریزیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز میکنیم . ابتدا سیر را در تابه روغن دار تفت داده و بر میداریم. سپس بادمجان های له شده را در روغن ریخته و تفت میدهیم.
فلفل دلمه ای را جداگانه تفت میدهیم سپس بادمجان، گوجه، فلفل دلمه ای، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درب تابه را میگذاریم بپزد و به روغن آید.
تخم مرغ ها را شکسته و اضافه نمایید کاملا با مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.
میرزا قاسمی آماده است.
لازم به ذکر است که معمولا میرزا قاسمی به عنوان شام میل میشود.
...................................................................................................
این خوراک معطر از لحاظ پخت ساده است و بسیار خوشمزه است. این خوراک همچنین برای دوباره گرم کردن و خوردن مناسب است حتی می توانید یک روز آنرا نگه دارید پس از گرم کردن می بینید که مزه آن حتی از روز قبل هم بهتر شده است!
یک و نیم قاشق چایخوری روغن کانولا بیشتر برای چرب کردن ماهی تابه
یک و نیم قاشق غذا خوری فلفل قرمز
یک قاشق غذا خوری زیره سبز
یک و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
یک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
پنج پر سیر که به خوبی کوبیده شده باشد.
دو عدد پیاز شیرین بزرگ پوست کنده شده و ریز شده به قطعات بزرگ
یک عدد مرغ ریز شده به 10 قسمت
فلفل فرمز کامل که داخل آن خالی شده است و به تکه های مساوی تقسیم شده باشد.
یک عدد لیمو ترش
فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تایه بزرگ مخصوص کبابی بردارید و آنرا به روغن آغشته نمایید. در یک ظرف گود کوچک فلفل قرمز، زیره، نمک، فلفل ریز شده، سیر و روغن را مخلوط کنید تا سس مخصوص این غذا را آماده کنید. پیاز را در یک ظرف گود بزرگ بریزید و 2 قاشق غذا خوری از سسی که آماده کرده اید روی آن بریزید. مرغ را در تابه ای که قبلاً آماده کرده اید قرار دهید و بقیه سس را روی آن بریزید سپس آنرا با پیاز ها، لیمو و فلفل بپوشانید. تابه را در فر قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه پخته شود و با روغنی که مرغ پس می دهد گوشت پخته شده و بقیه مواد هم ترد می شود. آنرا از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه بیرون از فر بماند سپس می توانید آنرا سرو کنید.
470 کالری، کل چربی 32 گرم، چربی اشباع شده 9 گرم، 140 میلی گرم کلسترول، 730 میلی گرم سدیم، 9 گرم کربو هیدرات، 34 گرم پروتئین
توجه داشته باشید برای کنترل رژیم غذایی خود باید از متخصص آن کمک بگیرید و این اطلاعات صرفا جهت اطلاع شما ارائه شده است!
.............................................................................
منبع:yadbegir.com
اون مرغ پروئی باید چیز خوشمزه ای باشه و طبخش هم خیلی ساده ست ولی اون فلفلی که توش ریخته می شه اونقدر زیاده که فکر کنم با خوردنش موشک می شیم می ریم فضا!
من خودم طرفدار غذاهای تندم ولی این دیگه خیلی فلفلش زیاده
نوش جانتون.هر غذایی که دوس داشتین فقط کافیه سفارش بدین ۲ثانیه ای واستون حاضره.
منتظرم......